ALISHER NAVOIY ASARLARIDA AYOL OBRAZI - Majidova, Mahbuba Abdurazzoqovna (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Maqolada Alisher Navoiy ijodiyoti, ayol obrazi talqini va uning ahamiyati, ibrati haqida mulohazalar bildirilgan.