JANUBIY O‘ZBEKISTON DOSTONCHILIK MAKTABI VAKILLARI VA O‘ZIGA XOS XUSUSIYATLARI - Egamqulov, Kamoliddin (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Baxshichilik san’atda Janubiy Oʻzbekiston dostonchilik maktablari oʻziga xos oʻringa ega boʻlib, uning xarakterli badihagoʻyligi, aytish usulining shoʻxligi va repertuaridagi dostonlarning boshqa dostonchilik maktablarida uchramasligi kabi diqqatga sazovor jihatlari bor. Mazkur maqolada Janubiy O‘zbekiston dostonchilik maktablarining shakllanishi va taraqqiyoti, boshqa maktablardan farqli jihatlari haqida soʻz boradi.