AKSIYADORLIK JAMIYATLARI MOLIYAVIY TA’MINOTINI BOSHQARISH VA SAMARADORLIGINI OSHIRISH YO‘LLARI - Abduboqiyev, Muxammad Sharofitdinovich (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Maqola orqali Aksiyadorlik jamiyatlarining moliyaviy ta’minoti nimalardan tashkil topishi va uni unumli foydalanish yo‘llari haqida bazi bir qiyosiy va aniq kuzatilgan malumotlar berilgan.