МAКТAБГAЧA ЁШДAГИ БОЛAЛAРНИ МИЛЛИЙ ТAРБИЯ AСОСИДA МAЪНAВИЙ-AХЛОҚИЙ СИФAТЛAРИНИ ШAКЛЛAНТИРИШ - Собирова, Азизахон Марибжон қизи; Махаммаджонов , Жахонгир Зокиржон ўғли; Сотволдиева, Орзигул Маъруфжон қизи (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Мазкур мақолада синфдан ва мактабдан ташқари тарбиявий ишларнинг мақсади ва вазифалари хухусидаги мулохазалар баён этилади.