BOSHLANG‘ICH SINF O‘QITUVCHILARIDA KREATIVLIKNI SHAKLLANTIRISH MASALALARI VA ULARGA QO‘YILADIGAN TALABLAR - Akramova, Gulnoza Baxodir qizi (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Ushbu maqolada boshlang‘ich sinf o‘qituvchilarida kreativlikni shakllantirish masalalari va ularga qo‘yiladigan talablarni o‘rgatish orqali ularning aqliy faoliyatini rivojlantirish masalalariga to‘xtalib o‘tilgan.