INTERFAOL METODLAR ORQALI O‘QUVCHILARNING IJODIY QOBILIYATLARINI RIVOJLANTIRISH - Mo‘minova, Moxidilxon Axmadjon qizi (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilariga interfaol metodlar orqali ijodiy qobiliyatlarini rivojlantirish faoliyati yoritib berilgan. Boshlang‘ich sinf o‘quvchilari ijodiy faoliyatini rivojlantirishda interfaol metodlar va o‘yinlardan foydalanish muhokama qilingan.