STILIZATSION FOLKLORIZMNING O‘ZIGA XOS XUSUSIYATLARI - Najimova, Xumora (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Yozma adabiyotda folklorga xos motiv, ritm, obrazdan foydalanish, folklor janrini o‘zlashtirish orqali stilizatsion folklorizmni yuzaga keltirish an’anaga aylanib bormoqda. Bu holatning tadqiqi ham amalga oshirilmoqda. Ushbu maqolada stilizatsion folklorizmlarning o‘ziga xos xususiyatlari tahlil etildi.