VINILXLORID MONOMERI SINTEZIDA ISHLATILADIGAN YUQORI SAMARADORLIKKA EGA BO‘LGAN KATALIZATORNI YARATISH - Ibragimova, Maftuna Lutfulla qizi (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Mazkur tezisda vinilxlorid monomeri sintezida ishlatiladigan zaharli simbli katalizator o‘rniga ekologik xavfsiz, yuqori sifatli samaradorlikka ega bo‘lgan katalizatorni yaratish texnologiyasi,katalizatorlarni aktivligini oshirish va katalizatorlar gidrotozalash sharoiti haqida to‘liq bayon etiladi