МАКТАБ ЁШИДАГИ БОЛАЛАРНИНГ МАЪНАВИЙ ЮКСАЛТИРИШДА ПЕДАГОГИКАНИНГ ЎРНИ - Сотволдиева , Орзигул Маъруфжон қизи; Махаммаджонов, Жахонгир Зокиржон ўғли; Собирова , Азизахон Марибжон қизи (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Ушбу ишда мактабгача ёшдаги болаларни маънавий-ахлоқий тарбиялаш зарурияти, ҳамда йнинг ўзига хос хусусиятлари борасида фикр юритилади.