O‘QUVCHILARGA TANQIDIY FIKRLASHGA O‘RGATISH VA UNING SAMARASI - Muhammadjonova, O‘g‘iloy Bahodirjon qizi; Sherqo‘ziyeva, Zarnigor Farhodjon qizi (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Mazkur maqolada, tanqidiy fikrlash haqida tushuncha, tanqidiy fikrlashning samarali tomonlari va tanqidiy fikrlash masalalarini o‘rgangan olimlar, pedagoglar haqida shuningdek, talaba yoshlarga va o‘quvchilarga tanqidiy fikrlashni o‘rgatish va bu fikrlashning ijobiy va salbiy tomonlari haqida keng ma’lumotlar berilgan.