MAKTABGACHA KATTA YOSHDAGI BOLALARDA FORTEPIANINO ORQALI NEYROPROFILAKTIKA JARAYONLARINI OLIB BORISHNING USUL VA VOSITALARI - Jalilova, Nazokat Axmed qizi (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Maktabgacha yoshdagi bolalarda neyropedagogik jarayonlarni olib boorish, bolalarning bosh miya yarimsharlari faoliyatini faollashtirishda Matabgacha ta’lim tashkilotlarida olib boriladigan pedagogik- psixologik ishlar hamda fortepianino orqali neyroprofilaktika jarayonlarini olib boorish usul va vositalari haqida so‘z yuritiladi.