BOSHLANG‘ICH TA’LIMDA INTERFAOL DARSLARGA QO‘YILADIGAN TALABLAR - Xoldarova , Iroda Valijonovna; Barakayeva, Mohigul Muzaffar qizi (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Ushbu maqolada boshlang‘ich sinf ona tili va o‘qish savodxonligi predmetini o‘rganish jarayonida interfaol darslarni tashkil etish va unga qo‘yiladigan talablar yoritib berilgan.Interfaol darslarga qo‘yiladigan tarbiyaviy, psixologik,didaktik,gigiyenik talablarga alohida to‘xtalib o‘tilgan.