MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALAR UCHUN YOZISHDAN OLDINGI KO‘NIKMALARNING AHAMIYATI - Eshbekova, G (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarni maktab ta’limiga tayyorlash jarayonining savodga o‘rgatish bosqichida yozish konikmalarini shakllantirishdan avvalroq, tarbiylanuvchilarda yozish qoidalari, bosqichlari, o‘rganishdagi qiyinchiliklarni yengish usullari haqida fikr mulohazalar berilgan.