ЎЗ ЖОНИГА ҚАСД ҚИЛГАН ШАХСНИНГ РУҲИЙ ҲОЛАТИНИ АНИҚЛАШДА СУД-ПСИХОЛОГИК ЭКСПЕРТИЗАСИНИНГ АҲАМИЯТИ - Маҳмудова , Ҳулкар Тилабовна (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Мақолада ўз жонига қасд қилган шахснинг руҳий ҳолатини аниқловчи суд-психологик экспертизаси моҳияти очиб берилган. Бунда тадқиқот объекти, суицидал хатти-ҳаракатлар механизмлари, эксперт-психолог ваколати ва унинг олдига қўйиладиган саволлар таҳлил қилинган ва келтирилган