DAVLAT XARIDLARI TIZIMIDA DAVLAT MOLIYAVIY NAZORATI ORGANLARINING O‘RNI - Allayarov, S; Navruzova, Go‘zal Olimjon qizi; Navruzova , Go‘zal Olimjon qizi (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Maqolada davlat xaridlarini nazorat qilishning zaruriati va uni amalga oshirish mexanizmi yoritilgan. Davlat xaridlari tizimi iqtisodiy jihatdan davlat mablag‘laridan imkon qadar tejamkor foydalanib maksimal samara olish hamda yo‘naltirilayotdan mablag‘lar iqtisodiy taraqqiyot uchun maksimal samara keltirishga qaratilgan bo‘ladi.