TARBIYACHILARNI MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALAR NUTQINI RIVOJLANTIRISHDAGI PEDAGOGIK TAYYORGARLIGINI SHAKLLANTIRISH - Rahmatova , Nargiza (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Maktabgacha ta’lim tizimida olib borilayotgan yangilanishlar, bolalarni maktab ta’limiga tayyorlashda nutqning to‘g‘ri shakllanganligining ahamiyati va Maktabgacha ta’lim tashkilotlarida nutqni rivojlantirish faoliyatini olib borishda tarbiyachining nutq odobi va unga qo‘yilgan talablar haqida atroflicha so‘z yuritilgan.