KEKSALARGA IJTIMOIY XIZMAT KO‘RSATISH JAHON TAJRIBASI MIQIYOSIDA - Suyumova , Marxabo Sherzod qizi (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Bilamiz, insonlarga xos eng oliy ezgu fazilat bu qadrlash, e’zozlashdir. Biz ushbu maqolani yozishda asosiy qaraladigan e’tiborimiz, doimo duoda yuruvchi bizni qadri baland ota-onalarimiz, keksalarimizga ijtimoiy xizmat koʻrsatish hozir qanchalik ahamiyatga ega ekanligini ushbu maqolada yoritib berilgan. Har bir yoshlarning burchi va vazifasi keksalarga doimo yordam berish xabar olish ularning duolarini olish demakdir