BOʻLAJAK MAKTAB MENEJERLARIDA TADBIRKORLIK KOMPETENSIYASINI SHAKLLANTIRISH TEXNOLOGIYASI - Bahriddinova, G.F (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Mazkur maqolada boʻlajak maktab menejerlarida tadbirkorlik kompetensiyasini shakllantirish texnologiyasining mazmun-mohiyati, didaktik shart-sharoitlari izohlab berilgan. Zamonaviy mehnat bozorida tadbirkorlik kompetensiyasining ahamiyati e’tirof etilgan.