“VATAN” KONTSEPTINING O‘ZBEK TILIDA BADIIY MATNLARDA VOQEALANISHI - Ismatullayeva, Iroda Izatullayevna (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
“Vatan” kontseptining o‘zbek tilida badiiy matnlar yordamida voqealanishi o‘rganilgan. Maqolada Rasul Gamzatovning ijodiga mansub she’r va badiiy matnlar tahlil qilingan. Muallif Vatan kontseptining yadrosini va pereferiya sinonimik qatorlarini matnlarda ko‘rsatib taxlil qilgan.