MUZLARNI PARCHALAGAN QUYOSH - Xoliqov, Mirjalol Raxmatulla o‘g‘li (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Usmon Nosirning ayanchli hayoti tasvirlangan asarni sahnadagi talqini va spektakl uchun yaratilgan stenografiya qanday yaralgani, hamda spektaklning kelajakdagi hayoti haqida mushohadalar.