AXBOROTLASHTIRISH OBYEKTLARIDA KIBERXAVSIZLIKNI TA’MINLASHDA ATTESTATSIYADAN O‘TKAZISHNING AFZALLIKLARI - Melikoʻziev, R.Sh (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Mazkur maqola axborotlashtirish obyektlari va axborot resurslari axborot xavfsizligini ta’minlash bo‘yicha amalga oshirilishi lozim bo‘lgan chora-tadbirlar (obyektlarni attestatsadan o‘tkazish) to‘g‘risida.