ENG SODDA TRIGONOMETRIK TENGLAMALARNI GRAFIK USULDA YECHISH - Nurkayev, Shuhrat Jurayevich (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Ushbu maqolada trigonometric tenglamalarni grafik usulda yechish tushuntirilgan. Ananaviy birlik aylanada yechish usuli maktab kursida tushintiriladi.