HYMENOPTERA, APOIDEA, SPHECIDAE ОИЛАСИНИНГ БИОЭКОЛОГИЯСИ ВА АҲАМИЯТИ - Элмуродова, М.В (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Мақолада Hymenoptera, Apoidea, Sphecidae қазувчи арилар оиласининг биоэкологияси ва аҳамияти қисқача ёритилиб, 2022 йил март – сентябр ойларидаги марказий ўзбекистон ҳудуди олиб борилган тадқиқотларимиздан йиғилган намуналарнинг тур таркиби анализ қилинди.