УЙ ШАРОИТИДА ИШЛАШНИНГ ҲУҚУҚИЙ АСОСЛАРИ ВА ЎЗИГА ХОС ЖИҲАТЛАРИ - Олимов, Бекзод Наримон ўғли (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Ишсиз ва банд бўлмаган аҳолини ишлаб чиқариш фаолиятига жалб қилиш ҳамда уларнинг бандлигини таъминлашнинг самарали механизмларидан бири касаначилик сифатида қаралган.