ISTE’DODLI JAK TARDI VA UNING RANG-BARANG IJODI MAHSULI ADEL BLAN-SEK XONIM - Abdullayeva, Nilufar Nasulloyevna; Sharopova, Malika Nurmatovna (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Ushbu maqolada fransuz komikslar rassomi va yozuvchisi Jak Tardining mashaqqatli umr yo‘li, sermahsul ijodi, shuningdek, uning dunyoga mashhur asari qahramoni Adel Blan-sek xonim haqida so‘z boradi.