АВТОМОБИЛЬ ЙЎЛНИНГ ЎТКАЗУВЧАНЛИК ҚОБИЛИЯТИНИ БАҲОЛАШ БЎЙИЧА ЙЎЛНИНГ ЮКЛАНГАНЛИК ДАРАЖАСИН АНИҚЛАШ - Қосымбетов , Б; Даулетов, М; Торешов, Д; Қосбергенова, Н (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Мaқолада автомобиль йўлларига тасир этувчи омиллар ва йўлларнинг бузилиш сабаблари келтирилган булуб, уни таъмирлаш жараёнида асфальтобетонга резина кукунини аралаштириш орқали йўлларнинг сифатини яқшилаш усуллари айтилган.