НЕМИС ТИЛИДА СЎЗ ВА УНИНГ ЯСАЛИШИ - Жўраева, Шохиста Бахтиёровна (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Мақолада немис тилида сўз ясалиши ва тилда мавжуд бўлган сўзлар, аффикслар ёрдамида, ўша тилга хос бўлган сўз ясаш моделлари асосида янги сўзлар ҳосил қилиниши тўғрисида қисқача маълумот берилган.