ALISHER NAVOIY IJODIDAN ILHOMLANGAN VA NAVOIYNI USTOZ BILGAN SHOIR - Utebaeva, Baxargul Umirbay qizi; Norchayev , Ahror Asror o‘g‘li (Innovative Development in Educational Activities, 2022)
Maqolamizda A.Navoiy she’riyatiga mehir qo’ygan shoir Berdaq she’riyati, Berdaq she’rlarida Navoiy kabi xalqning dardi bilan bog‘liq jihatlari, Navoiy she’riyatida tasniflangan komil inson g’oyasi Berdaq ijodida ham aks etganligi, bu ikki shoirlarning she’riyatidagi chizmalari, adabiyotimizdagi o‘rni haqida fikir yuritamiz.