TA’LIM SOHASIDA BUGUNGI KUN ISLOHOTLARI - Shermamatova, M.; Nizomova , SH (Innovative Development in Educational Activities, 2022)
Ushbu maqolada ta’lim sohasida bo‘layotgan islohotlar, shuningdek “Yoshlarga oid davlat siyosati” va bu qonunning bugungi kunga ta’siri, yoshlarga ta’lim –tarbiya berishda mahallalarning tutgan roli haqida so‘z boradi.