SUG‘ORISH NASOS STANSIYALARINING ENERGETIK SAMARADORLIGINI OSHIRISH USULLARI - Qayumova , Nargiza Abdurasul qizi (Innovative Development in Educational Activities, 2022)
Ushbu maqolada, adabiyotlarni tahlil qilish natijasida energiyani tejash va nasos agregatlarining elektr yuritmalarining elektr energiyasidan foydalanish samaradorligini oshirish tartibga solinmagan elektr yuritmadan tartibga solinadiganga o‘tish va chastota bilan boshqariladigan elektr yuritmani joriy etish eng oqilona ekanligi ko‘rsatilgan.