CHET TIL O‘QITISH METODIKASIDA ZAMONAVIY METODLAR - Erkinova , Marjona Vahobiddin qizi; Toirova , Shalola Yoqub qizi; Burxanova, Ma’mura Gulyamovna (Innovative Development in Educational Activities, 2022)
Ushbu maqolada chet til o‘qitish metodikasi haqida, uning fan sifatida rivojlanish tarixi, chet til o‘qitish metodikasida qo‘llanilayotgan zamonaviy metod turlari xususida so‘z boradi.