PIRLS - XALQARO OʻQISH SAVODXONLIGINI OʻRGANISH BOʻYICHA TARAQQIYOT - Safarov, Botir Norboyevich (Innovative Development in Educational Activities, 2022)
Maqolada PIRLS-Xalqaro oʻqish savodxonligi va unga xos sifatlar ma’no xususiyatlari ochib berilgan; PIRLS-Xalqaro oʻqish savodxonligining ma’no xususiyatlari birlamchi manbalarga tayanilib tahlil qilingan.