PSIXOLOGIYA VA HOZIRGI ZAMON PSIXOLOGIYASI FANIDA QO‘LLANILADIGAN METODLAR - Karimova , Mohigul (Innovative Development in Educational Activities, 2022)
Ushbu maqolam hozirgi zamon psixologiyasi fanida qo‘llaniladigan metodlarga, muammoli masalalarni hal qilishdagi o‘rnini ifodalab beradi. B. G. Ananaeyning metod turlarini birma-bir ta’rif beraman. Bundan tashqari, shaxsning shakllanishida “Ijtimoiy muhitning o‘rni” qanday darajada ekanligi haqida o‘z fikrlarimni yoritib beraman.