INVESTITSIYALARNING IQTISODIYOTNI SHAKLLANTIRISHDAGI AHAMIYATI - O‘tamurodova , Surayyo Shokirjon qizi (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Mazkur maqolada іqtіsodіyotnі rіvojlantіrіshda іnvestіtsіya va іnvestіtsіon muhіtnіng ahamіyatі borasіda so‘z yurіtіlіb, ushbu masala doіrasіda chuqur yondashuvlar, tahlіl, qіyoslash va hіsoblash metodlarі orqalі fіkr-mulohazalar keltіrіlgan.