BOLALAR VA O‘SMIRLAR ORASIDA UCHRAYDIGAN KIBERBULLING ALOMATLARI - Murodov , M.M; Qoʻchqorov, E.A; Odilov , O; Jo‘ramirzayev , I.A (Innovative Development in Educational Activities, 2024)
Ushbu maqolada hozirgi kundagi dolzarb muammolardan biri bo‘lgan Internet tarmoqlarida bolalar va o‘smirlar orasida uchraydigan kiberbulling alomatlari keltirib berilgan. Shuningdek kiberbulling qanday ko‘rinishlarda sodir bo‘lishi o‘rganilib, unga qarshi kurashish yo‘llari ko‘rsatilgan.