O‘ZBEKISTON VA GERMANIYADA TA’LIM TURLARI VA BOSQICHLARINING O‘XSHASH VA FARQLI JIHATLARI - Astonova , Go‘zalxon Rahmonaliyevna (Innovative Development in Educational Activities, 2024)
Ushbu ilmiy maqolada O‘zbekiston va Germaniyada ta’lim turlari va bosqichlarining o‘xshash va farqli jihatlarini tahlil qilish, ularni taqqoslash asosiy maqsad qilib olingan. Mazkur ilmiy maqolada O‘zbekiston va Germaniya ta’lim muassasalari o‘rtasidagi o‘zaro farqli jihatlar misollar yordamida tahlil qilingan.