O‘ZBEKISTONDA OILAVIY BOLALAR UYLARINING TASHKIL TOPISHI VA UNING AFZALLIKLARI - To‘raqulova , Shaxnoza Daminovna (Innovative Development in Educational Activities, 2024)
Ushbu maqolada Respublikamizda olib borilayotgan barcha sohalar singari Mehribonlik uylarini tubdan isloh qilish jamiyatning og‘riqli jihati bo‘lgan yetim va ijtimoiy yetim bolalarni oilada tarbiyalashga qaratilgan ilmiy asoslangan fikr mulohazalar yoritilgan.