СОВЕТ ДАВЛАТИНИНГ ИҚТИСОДИЙ СИЁСАТИ ВА ҲУНАРМАНДЧИЛИККА МУНОСАБАТИ - Маллаев , Дилмурот Турсунмуродвич (Innovative Development in Educational Activities, 2024)
Совет давлатининг ҳунармандчиликка муносабати ёритиб ўтилган.