LOGOPEDIK MASHG‘ULOTLARDA DIDAK O‘YINLARDAN FOYDALANISHNING AHAMIYATI - Ikramova , Dilafruz Furqat qizi; Suvankulova , Shaxnoza Karimqulovna (Innovative Development in Educational Activities, 2024)
Maqolada Logopedik ishlarning samarador bo‘lishi uchun bolaga kompleks yondoshish, nutqning grammatik qurilishini rivojlantirish,o‘yinli mashg‘ulotlarni tashkil etish, Bolaning rivojlanishi va tarbiyasida o‘yin faoliyatining muhim jihatlari didaktik o‘yinlarning bola nutqini rivojlanishiga ta’siri ko‘rsatib o‘tilgan.