O‘QITUVCHINI O‘Z USTIDA ISHLASH TA’LIM-TARBIYA SAMARADORLIK GAROVIDIR - Djo‘rayev, Q.B. (Innovative Development in Educational Activities, 2024)
o‘z ustida muvaffaqiyatli ishlash, birinchi navbatda, o‘zini, o‘zining kuchli va zaif qirralarini tushunib yetish, jamoadagi mavqei, o‘rni va ahamiyatini anglab yetish, kelajagini mustaqil belgilay olish, ya’ni o‘zligini anglashning muayyan darajasini nazarda tutadi.