O‘ZBEKISTONNING XALQARO MAYDONDA IMIJNI OSHIRISHDA TURIZM INFRATUZILMASINING O‘RNI - Mansurov, Yahyobek; Arabova, Shoxsanam (Innovative Development in Educational Activities, 2024)
Ushbu maqolada bugungi kunda O‘zbekistonning xalqaro maydonda imijini oshirishda turizm infratuzilmasini rivojlatirishning samaradorligi xususida so‘z boradi. Shuningdek, mazkur maqola mavzusi yuzasidan ilmiy va rasmiy adabiyotlarda keltirilgan fikrlar umumlashtirilib, soha doirasidagi mavjud muammolarni oldini olishga doir taklif tavsiyalar keltiriladi.