ЗАМОНАВИЙ САНЪАТ БИЕННАЛЕ ВА ФЕСТИВАЛЛАРИНИНГ АСОСИЙ МАЗМУН-МОҲИЯТИ - Shukurov , Davronbek Shukurovich (Innovative Development in Educational Activities, 2024)
Ushbu maqolada O‘zbekistonda xalqaro darajada keng nishonlanib kelayotgan teatr, musiqa, kinofestivallar, fotosurat festivallari, san’at festivallarining dunyo mamlakatlari o‘rtasida madaniyatlararo muloqotni yanada mustahkamlash va rivojlantirishdagi ahamiyati haqida so‘z boradi.