O‘ZBEKISTON RESPUBLIKASIDA KICHIK BIZNES VA TADBIRKORLIKNI RIVOJLANTIRISHNING MINTAQAVIY XUSUSIYATLARI - Abdulazizova , Shahrizoda Azizbek qizi (Innovative Development in Educational Activities, 2024)
Mazkur maqolada kichik biznes va xususiy tadbirkorlikni rivojlanish holati, huquqiy asoslari, asosiy ko‘rsatkichlari tahlili va istiqboldagi yo‘nalishlari tahlili ko‘rsatilgan. Kichik biznesni rivojlantirishga qaratilgan e’tiborning sabalari o‘rganilgan, hamda iqtisodiy o‘sishda tutgan o‘rni ko‘rsatilgan. Yangi O‘zbekistonning taraqqiyot strategiyasining tahlili keltirilgan.