BO‘LAJAK MAKTAB PSIXOLOGLARIDA TAFAKKURNI RIVOJLANTIRISHNIHG SHART-SHAROITLARI - Mirsidikova , Aziza Mirvohidovna (Innovative Development in Educational Activities, 2024)
Ushbu maqola bo‘lajak maktab psixologlarida tafakkurni rivojlantirishning shart-sharoitlari yoritib berilgan.