O‘QITISHDA MEDIATA’LIMNING TUTGAN O‘RNI - Sultonov, D. (Innovative Development in Educational Activities, 2024)
Ushbu maqolada sinf-dars ta’limi tizimida mediata’lim masalalari yoritilgan. Sinfga asoslangan o‘qitish tizimi bilan bog‘liq bo‘lgan fanga asoslangan o‘qitish tizimi o‘qituvchilarga ixtisoslashish imkonini beradi, bu esa o‘rganishning yuqori darajasini ta’minlaydi. Dars bilim va ko‘nikmalarni egallash jarayonining nisbiy to‘liqligining mustaqil birligi bo‘lib, o‘z funktsiyalarini butun o‘quv jarayonida yoki ushbu jarayonning katta bosqichlarida o‘z o‘rniga mos ravishda amalga oshiradi.