RAQAMLI IQTISODIYOT INNOVATSION BOSHQARUV SIFATIDA - Nozimova , Irodaxon Sadikjanovna; Baxronova , Feruza Parmanovna (Innovative Development in Educational Activities, 2024)
Raqamli iqtisodiyot tushunchasi keyingi yillarda rivojlanib borib, unga bo‘lgan qiziqish jamiyatda va iqtisodiyotda yuz bergan jiddiy o‘zgarishlar tufayli sezilarli darajada oshdi va u inson hayotida ko‘plab ijobiy imkoniyatlarni yuzaga keltiradi. Ushbu maqolada raqamli iqtisodiyotni innovatsion boshqaruv sifatida ko‘rib chiqiladi.