ПОЛИПРОПИЛЕН ИШЛАБ ЧИҚАРИШ ТЕХНОЛОГИЯСИНИ ТАКОМИЛЛАШТИРИШ - Ҳайдаров, Ю.Х.; Лутфуллаев, С.Ш. (Innovative Development in Educational Activities, 2022)
Мақолада янги турдаги полипропилен хом-ашёсининг хусусиятлари ва қўлланилиши, полипропилен олиш технологияси, полипропиленга қўшиладиган қўшимчалар, ишлаб чиқариладиган маҳсулотнинг хоссалари ва аҳамияти, янги технологиянинг ютуқлари ҳақида сўз боради.