ZAMONAVIY MAKTABGACHA TA’LIM: MAQSAD VA IMKONIYATLAR - Safarova , Mehriniso Sadullayevna (Innovative Development in Educational Activities, 2024)
Bolalarning tafakkurini rivojlantirish, o‘zining fikrini mustaqil va erkin ifodalash malakalarini shakllantirish, ularning jismoniy va ruhiy salomatligini ta’minlash kabi vazifalarni samarali amalga oshirish maktabgacha ta’limning muhim maqsadini belgilaydi. Maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotlarining bugungi qiyofasi, ularning maqsad va vazifalari, innovatsion faoliyat asosida qo‘lga kiritilayotgan imkoniyatlar haqida ma’lumotlar keltirilgan.