СЎЗ БИРИКМАЛАРИНИНГ МАТН ШАКЛЛАНТИРИШДАГИ РОЛИ - Дарвишова , Гулчехра Кенжабаевна (Innovative Development in Educational Activities, 2024)
Ушбу мақолада муаллифлар томонидан ўзбек ва инглиз тилларидаги фразеологик бирликлар, сўз бирикмалари, уларнинг хусусиятлари ва улар ўртасидаги тенглик, характеристикалари, фарқ ҳамда белгилари ёритилган.