TA’LIM TIZIMIDA MENEJMENT VA PEDAGOGIK USLUBLAR MOHIYATI - Hamidova , Irodaxon Axmad qizi (Innovative Development in Educational Activities, 2024)
Ushbu maqolada ta’limdagi boshqaruv, Pedagogik mahorat, ota ona bilan ta’lim tarbiya tizimida hamkorlikda ishlay olish va bola ruhiyatini o‘rganish yoritilgn.